Kreatív grafikai munkák, megoldások

Kialakítom neked a vállalkozásodhoz legjobban passzoló színvilágot, a tipográfiát és egyéb olyan vizuális elemeket, amelyek teljesen egyediek és könnyen beazonosíthatóvá tesz téged, a termékedet, szolgáltatásod. 

Segítek neked létrehozni egy olyan névjegykártyát, ami igazán kifejezi a személyiségedet, a vállalkozásodat, és amit büszkén nyújthatsz át az embereknek.

Szórólapon, meghívón vagy flyer-en keresztül tudod megszólítani a közönségedet. Legyen szó egy rendezvény, esemény népszerűsítéséről (esküvő, születésnapi rendezvény), akár egy új termék promóciójáról (online, offline előadás). Én kitalálom, és megalkotom számodra a vonzó szórólapot – meghívót – flyert, amivel igazán figyelemre méltó leszel.

Professzionális prezentációkat tervezek és készítek, gondosan kidolgozva a vizuális elemeket, tartalmat és struktúrát, amelyek hatékonyan közvetítik az információkat és bizalmat ébresztenek az ügyfelekben.

Gyakran Ismételt Kérdések

Általában 1 – 2 hét alatt elkészítem a grafikai munkákat, de ez függ a projekt méretétől,  összetettségétől. Kisebb megbízásokat 2 – 3 napos határidővel is tudok vállalni.

Különböző formátumokban ( JPG, PNG, PDF, PPT ) biztosítom a végeredményt.

Kérlek látogass el az ‘ÁRAK’ menüponthoz. Fontos, hogy az ott feltüntetett árak csupán tájékoztató jellegűek. Pontos és végső árat konzultáció után tudok meghatározni.

Nem, az árak a grafikai munka elkészítését tartalmazzák. 

A vállalkozásod arculata segít abban, hogy megkülönböztet a versenytársaidtól. Hozzájárul a márkádnak a felismerhetőségéhez, és bizalmat épít az ügyfeleidben. Egy jól átgondolt arculat összhangban van a vállalkozás értékeivel, üzenetével, ami segíti a hatékony kommunikációt és hozzájárul a pozitív vásárlói élményhez.

Munkáim közé tartozik: névjegykártya, szórólap, meghívó, flyer, prezentáció készítése. Ezenkívül vállalom még: étlapok, itallapok, különböző sablonok elkészítését, mint megrendelő űrlap, munkalap, naptár, letölthető anyagok, stb.

Természetesen. Amennyiben szükséges, 3 körös módosítást biztosítok egy-egy projekthez.

Persze. Konzultációnk során átbeszéljük mire van pontosan szükséged, és az alapján készítem el a végső csomagot, és annak árát.

Kérj egy teljesen ingyenes ajánlatot álmaid projektjéhez.

Nagyon örülök, hogy itt vagy, és érdeklődsz a grafikai szolgáltatásom iránt. Az együttműködésünk lehetőségét, és az igényeid, ötleteid megismerését már izgatottan várom.

Amint kitöltöd és beküldöd az űrlapot, számíthatsz rá, hogy az üzeneted a lehető leghamarabb elér hozzám. Ígérem, hogy 48 órán belül válaszolni fogok, és készen állok, hogy elindítsuk ezt az izgalmas utazást.

Ne habozz, a ‘mesélj pár mondatban a projektedről’ részben tedd fel bátran a kérdéseidet vagy fogalmazd meg az elvárásaidat, ötleteidet a kért szolgáltatással kapcsolatban. Minél részletesebben megírod nekem a projekted, annál pontosabb ajánlatot tudok számodra készíteni. 

Üdvözlettel,

Dóri

Ajánlatkérés grafikai munkára