grafikai munkák-doraart.hu

Kreatív grafikai munkák, megoldások

Kialakítom neked a vállalkozásodhoz legjobban passzoló színvilágot, a tipográfiát és egyéb olyan vizuális elemeket, amelyek teljesen egyediek és könnyen beazonosíthatóvá tesz téged, a termékedet, szolgáltatásod. 

Segítek neked létrehozni egy olyan névjegykártyát, ami igazán kifejezi a személyiségedet, a vállalkozásodat, és amit büszkén nyújthatsz át az embereknek.

Szórólapon, meghívón vagy flyer-en keresztül tudod megszólítani a közönségedet. Legyen szó egy rendezvény, esemény népszerűsítéséről (esküvő, születésnapi rendezvény), akár egy új termék promóciójáról (online, offline előadás). Én kitalálom, és megalkotom számodra a vonzó szórólapot – meghívót – flyert, amivel igazán figyelemre méltó leszel.

Professzionális prezentációkat tervezek és készítek, gondosan kidolgozva a vizuális elemeket, tartalmat és struktúrát, amelyek hatékonyan közvetítik az információkat és bizalmat ébresztenek az ügyfelekben.

Egyedi weboldalak készítése

Az egyedi bemutatkozó oldalak célja a vállalkozásodnak a bemutatása, és az első benyomás kialakítása az online látogatóid előtt. Ezen az oldalon a látogatók megismerhetik a vállalkozásodat, a szolgáltatásaidat, és kapcsolatfelvételi lehetőségeket biztosítunk nekik.

A több oldalas business oldalak részletesen ismertetik a vállalkozásod termékeit és szolgáltatásait. Ideális a bővebb információk bemutatásához és az online jelenlét kiterjesztéséhez.

A landing page egy egyszerű, általában egy oldalas weboldal, amelyre látogatókat irányítunk egy adott cselekvés (például vásárlás vagy kapcsolatfelvétel) elérése érdekében, elsősorban egy adott kampány során. Rövid, érthető és célirányos üzenetekkel és designnal segítek növelni a konverziókat.

weboldal készítés-doraart.hu
webshop készítés-doraart.hu

Profit növelő webshopok készítése

A profit növelő webshopok célja egyértelműen az online értékesítés hatékony növelése. Az egyedi webshop tervezés, online fizetés és számlázás lehetőségeinek beépítése növeli a vásárlói élményt és a bevételt. Amennyiben gondoltál már arra, hogy a termékedet – legyen szó fizikai vagy digitális termékről – szeretnéd az online térben értékesíteni, akkor a legjobb helyen jársz.

Az online fizetés lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kényelmesen vásároljanak a webshopodban. Ezzel növelve az eladásokat és a vásárlói elégedettséget. Mindehhez pedig modern eszközöket építek be a webshopodba, melyek automatizmusukkal terhet vesznek le rólad.

Felejtsd el a papír munkát, és használd ki itt is azon eszközöket, amelyek automatikusan elvégzik helyetted a „piszkos munkát”.

Weboldal karbantartás - honlapok frissítése, és biztonsága

A tartalomkezelés során a honlapod tartalmait rendszeresen frissítem és szerkesztem, hogy az mindig releváns és érdekes legyen a látogatók számára.

Szükség esetén új oldalakat, aloldalakat hozok létre neked, akár új funkciókat építek be weboldalad bővítése érdekében, amely növeli a felhasználói élményeket, és tükrözi vállalkozásod fejlődését.

A WordPress rendszer és az oldaladon használt  bővítmények rendszeres frissítése elengedhetetlen a honlap biztonságának fenntartásához. Ezeket rendszeresen karbantartom, frissítem, hogy gondtalanul működjön weboldalad.

Szolgáltatásaim közé tartozik a honlapok rendszeres biztonsági mentése, amely segít az adatvesztés megelőzésében és a honlap gyors helyreállításában esetleges problémák esetén. 

Karbantartás során folyamatosan vírusmentesítem az oldaladat. 

weboldal karbantartás-doraart.hu
marketing tanácsadás-doraart.hu

Marketing eszközök - hatékony online stratégiák

Az online marketing alapok szolgáltatás során segítek eligazodni az online marketing világában. Együtt fedezzük fel az online hirdetések, és a közösségi média használatának alapjait. Elsajátítod a trükköket és tippeket, hogy hatékonyan növeld a vállalkozásod online jelenlétét. A célom az, hogy könnyen érthető módon mutassam be neked az online marketing alapokat, hogy magabiztosan vezethesd vállalkozásodat az online térben.

Keressük meg az erős és gyenge pontjaidat az online jelenlétedben. Együtt áttekintjük a marketingstratégiádat és a teljesítményt, majd adok neked konkrét javaslatokat a fejlesztésekre. 

Megtervezek és kialakítok neked egy könnyen elsajátítható, működő, a vállalkozásodra nézve profit növelő marketing stratégiát, ezzel támogatva a vállalkozásod hosszú távú sikerét.

Értékesítési tölcsért hozok létre, a vállalkozásodra szabva. Lépésről lépésre megtervezem a folyamatot, eszközöket a „csali” termékedtől kezdve, az értékesítési folyamaton át, a skálázhatóságig. Kialakítom az ügyfeleidnek a legoptimálisabb utat a vállalkozásoddal való találkozástól a (rendszeres) vásárlásig.

A kampányok tervezése során kialakítom a hatékony reklámstratégiát és az üzeneteket, amelyekkel célzottan érheted el az online közönségedet. Megtervezem neked a különböző marketingkampányokat, hogy növelni tudd az értékesítést.

Segítek a minőségi tartalmak létrehozásában, amelyek nem csak vonzzák, hanem megtartják az érdeklődőket is. Emellett gondoskodom a közösségi média platformjaid hatékony kezeléséről, így növelve az elkötelezettséget és az értékesítést.

Zoom hosting

Zoom meetingek-et irányítok, bonyolítok le, amely a virtuális találkozások, prezentációk, előadások szintere.

Zoom meetinges előadásokra elkészítem a megfelelő design-nal felöltöztetett prezentációkat (ppt, pdf)

Beállítom a háttérben az elengedhetetlen biztonsági beállításokat, hogy a részvevők zavartalan ügyfélélménnyel gazdagodjanak, és kizárólag a prezentációra tudjanak fókuszálni. 

Szükség esetén a Zoom előadásokat Youtube-ra tudom streamelni.

Az előadásokat rögzítem, és a kért módon elkészítem annak vágását. 

zoom hosting-doraart.hu

Közös munkánk lépései

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés

Első lépésként vedd fel velem a kapcsolatot, és kérd az ajánlatomat.

Konzultáció, igényfelmérés

Ebben a szakaszban részletesen konzultálok veled, hogy feltérképezzem az igényeidet, céljaidat.

Árajánlat

Az igények alapján elkészítem az ajánlatot, amelyben megtalálod a szolgáltatásokat és árakat részletezve.

Szerződéskötés

Ha minden részlet tisztázva van, létrehozom a szerződést és elkezdjük a közös munkát.

Megbízás elvégzése

A munka során folyamatosan tájékoztatlak a fejleményekről, és garantálom a szakértelmet.

Projektzárás

Részletezd, bontsd ki a címben szereplő jellemzőt, előnyt, megoldást, lépést, amiről ez a rész szól.

Oktatás

Részletezd, bontsd ki a címben szereplő jellemzőt, előnyt, megoldást, lépést, amiről ez a rész szól.

Karbantartás

Részletezd, bontsd ki a címben szereplő jellemzőt, előnyt, megoldást, lépést, amiről ez a rész szól.