Weboldal karbantartás - honlapok frissítése, és biztonsága

A tartalomkezelés során a honlapod tartalmait rendszeresen frissítem és szerkesztem, hogy az mindig releváns és érdekes legyen a látogatók számára.

Szükség esetén új oldalakat, aloldalakat hozok létre neked, akár új funkciókat építek be weboldalad bővítése érdekében, amely növeli a felhasználói élményeket, és tükrözi vállalkozásod fejlődését.

A WordPress rendszer és az oldaladon használt  bővítmények rendszeres frissítése elengedhetetlen a honlap biztonságának fenntartásához. Ezeket rendszeresen karbantartom, frissítem, hogy gondtalanul működjön weboldalad.

Szolgáltatásaim közé tartozik a honlapok rendszeres biztonsági mentése, amely segít az adatvesztés megelőzésében és a honlap gyors helyreállításában esetleges problémák esetén. 

Karbantartás során folyamatosan vírusmentesítem az oldaladat. 

Gyakran Ismételt Kérdések

Biztosítja a vírusmentességet, a biztonságot, a teljesítményt és a frissített tartalmat. Amennyiben egy weboldal nincs rendszeresen karbantartva, úgy az oldal széteshet, a látogató számára elérhetetlen lesz, élvezhetetlen, és amatőr.

Kétféle csomag közül tudsz választani. A ‘Legyél biztonságban’ csomag megadja számodra, hogy a weboldalad mindig napra kész legyen. Havonta 2 alkalommal frissítem a bővítményeket, hogy látogatóidnak a megfelelő ügyfélélményt tudd biztosítani. 

A ‘Legyél biztonságban EXTRA’ csomag megadja számodra azt a lehetőséget, hogy rendszeresen frissítem és új tartalmakkal látom el az oldaladat. Mindenképp neked javaslom ezt a csomagot, amennyiben rendszeresen publikálni szeretnél, illetve folyamatosan új tartalmakat, kedvezményeket, akciókat, esetleg tananyagokat szeretnél közölni az oldaladon.

Kérlek látogass el az ‘ÁRAK’ menüponthoz.

Havonta legalább két alkalommal javaslom.

Te elküldöd nekem az új tartalmakat, én pedig a rendszeren keresztül feltöltöm azt. 

Természetesen van. Nem fontos a két csomag közül választanod. Mondd el nekem az ötletedet, elképzelésedet és biztos vagyok benne, hogy találunk rá megoldást.

Számomra az egyik legfontosabb dolog a vállalkozásomban, hogy ügyfeleim maximálisan elégedettek legyenek, éppen ezért mindig arra törekedek, hogy a lehető leggyorsabban megoldjam a kéréseket. Általában pár órán belül kijavítom a hibákat. 

Bármilyen módosítást eltudok végezni a weboldalon, beleértve a design frissítéseket is. 

Igen, természetesen vannak. Amennyiben a 6 hónapos ütemezést választod, úgy 1 hónap karbantartási díjat adok ajándékba, ami azt jelenti, hogy neked csak 5 hónapot szükséges, hogy fizess. Ha pedig 12 hónapos ütemezést választod, akkor pedig két hónapot adok ajándékba, vagyis 10 hónapot szükséges, hogy fizess.

Kérj egy teljesen ingyenes ajánlatot álmaid projektjéhez.

Nagyon örülök, hogy itt vagy, és érdeklődsz a weboldal karbantartás szolgáltatásom iránt. Az együttműködésünk lehetőségét, és az igényeid, ötleteid megismerését már izgatottan várom.

Amint kitöltöd és beküldöd az űrlapot, számíthatsz rá, hogy az üzeneted a lehető leghamarabb elér hozzám. Ígérem, hogy 48 órán belül válaszolni fogok, és készen állok, hogy elindítsuk ezt az izgalmas utazást.

Ne habozz, a ‘mesélj pár mondatban a projektedről’ részben tedd fel bátran a kérdéseidet vagy fogalmazd meg az elvárásaidat, ötleteidet a kért szolgáltatással kapcsolatban. Minél részletesebben megírod nekem a projekted, annál pontosabb ajánlatot tudok számodra készíteni. 

Üdvözlettel,

Dóri

Ajánlatkérés weboldal karbantartásra