Egyedi weboldalak készítése

Az egyedi bemutatkozó oldalak célja a vállalkozásodnak a bemutatása, és az első benyomás kialakítása az online látogatóid előtt. Ezen az oldalon a látogatók megismerhetik a vállalkozásodat, a szolgáltatásaidat, és kapcsolatfelvételi lehetőségeket biztosítunk nekik.

A több oldalas business oldalak részletesen ismertetik a vállalkozásod termékeit és szolgáltatásait. Ideális a bővebb információk bemutatásához és az online jelenlét kiterjesztéséhez.

A landing page egy egyszerű, általában egy oldalas weboldal, amelyre látogatókat irányítunk egy adott cselekvés (például vásárlás vagy kapcsolatfelvétel) elérése érdekében, elsősorban egy adott kampány során. Rövid, érthető és célirányos üzenetekkel és designnal segítek növelni a konverziókat.

Gyakran Ismételt Kérdések

Általában 4 – 6 hét alatt elkészítem a weboldaladat, de ez függ a projekt méretétől,  összetettségétől, illetve, hogy milyen ütemben kapom tőled a projekthez szükséges anyagokat.

Kérlek látogass el az ‘ÁRAK’ menüponthoz. Fontos, hogy az ott feltüntetett árak csupán tájékoztató jellegűek. Pontos és végső árat konzultáció után tudok meghatározni.

Ha kezdő vállalkozó vagy, és egy egyszerű bemutatkozó oldalra van szükséged, akkor azt javaslom, hogy válaszd a ‘MINI’ Induló csomagot. 

Amennyiben szeretnél több funkciót is beépítetni a weboldaladra, mint például galéria, gyakori kérdések, térkép, vagy akár az ügyfélvisszajelzések, akkor válaszd a ‘Gyors fejlődés’ csomagomat.

A ‘Prémium kiválóság’ csomag azoknak az embereknek szól, akik több oldalas, több funkciós weboldalt szeretnének maguknak, és ügyfeleiket szintén prémium minőséggel szeretnék kiszolgálni, úgy, hogy rendszerükben megtalálható az automatizmus, marketing rendszer, feliratkozás, amivel profitjukat könnyedséggel növelni tudják.

Tudom, hogy nehéz ilyenkor a döntés, hogy melyik számodra a legoptimálisabb csomag. Pontosan ezért biztosítok számodra ingyenes konzultációt, hogy mindent részletesen átbeszéljünk a megfelelő döntésedhez.

Szükségem lesz szövegekre, képekre, céginformációkra ahhoz, hogy a tökéletes weboldalt készítsem el számodra.

Képek esetén fontos törekedni a kiváló minőségre és a megfelelő felbontásra. 

Stock fotókat tudok biztosítani, de ha magadról, az üzlethelységedről, a munkáidról, szolgáltatásaidról, termékedről szeretnél képet, akkor mindenképp törekedj a legmagasabb minőségre.

Nagyon sok lehetőség közül választhatsz. Legyen szó galériáról, gyakori kérdések szekcióról, ügyfélvélemények megosztásáról, google térkép integrálásáról, zárt oktatói-tagsági rendszerről, hírlevél feliratkozásról stb.

Az, hogy számodra mellyek a legjobb opciók, azt az ingyenes konzultáción beszéljük át.

 

Jelenleg ezt pontosan nem tudom megmondani. Függ a projektjeim számától. Konzultáció során megtudom határozni az indulás időpontját.

Nem, azt külön szükséges megvásárolni. Ebben természetesen tudok segíteni. 

Kivételt képez a ‘Prémium kiválóság’ csomagom, ott 1 évre ajándékba adom a domaint és a tárhelyet.

Természetesen. Amennyiben szükséges, 3 körös módosítást biztosítok egy-egy projekthez.

Persze. Konzultációnk során átbeszéljük mire van pontosan szükséged, és az alapján készítem el a végső csomagot, és annak árát.

Persze. Amennyiben nincs szükséged a rendszeres karbantartásra, így a projekt lezárta után biztosítok a számodra egy videós oktató anyagot, ahol bemutatom hogyan tudod használni a felületet.

Kérj egy teljesen ingyenes ajánlatot álmaid projektjéhez.

Nagyon örülök, hogy itt vagy, és érdeklődsz a weboldal készítés szolgáltatásom iránt. Az együttműködésünk lehetőségét, és az igényeid, ötleteid megismerését már izgatottan várom.

Amint kitöltöd és beküldöd az űrlapot, számíthatsz rá, hogy az üzeneted a lehető leghamarabb elér hozzám. Ígérem, hogy 48 órán belül válaszolni fogok, és készen állok, hogy elindítsuk ezt az izgalmas utazást.

Ne habozz, a ‘mesélj pár mondatban a projektedről’ részben tedd fel bátran a kérdéseidet vagy fogalmazd meg az elvárásaidat, ötleteidet a kért szolgáltatással kapcsolatban. Minél részletesebben megírod nekem a projekted, annál pontosabb ajánlatot tudok számodra készíteni. 

Üdvözlettel,

Dóri

Ajánlatkérés weboldalkészítésre