Profit növelő webshopok készítése

A profit növelő webshopok célja egyértelműen az online értékesítés hatékony növelése. Az egyedi webshop tervezés, online fizetés és számlázás lehetőségeinek beépítése növeli a vásárlói élményt és a bevételt. Amennyiben gondoltál már arra, hogy a termékedet – legyen szó fizikai vagy digitális termékről – szeretnéd az online térben értékesíteni, akkor a legjobb helyen jársz.

Az online fizetés lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kényelmesen vásároljanak a webshopodban. Ezzel növelve az eladásokat és a vásárlói elégedettséget. Mindehhez pedig modern eszközöket építek be a webshopodba, melyek automatizmusukkal terhet vesznek le rólad.

Felejtsd el a papír munkát, és használd ki itt is azon eszközöket, amelyek automatikusan elvégzik helyetted a „piszkos munkát”.

Gyakran Ismételt Kérdések

Általában 4 – 6 hét alatt elkészítem a webshopodat, de ez függ a projekt méretétől, a termékeid számától, a termékkategóriák számától és maga a projekt összetettségétől.

Kérlek látogass el az ‘ÁRAK’ menüponthoz. Fontos, hogy az ott feltüntetett árak csupán tájékoztató jellegűek. Pontos és végső árat konzultáció után tudok meghatározni.

Lehetőség van bankkártyás fizetésre, utánvétre, PayPal-ra.

Jelenleg ezt pontosan nem tudom megmondani. Függ a projektjeim számától. Konzultáció során megtudom határozni az indulás időpontját.

Nem, azt külön szükséges megvásárolni. Ebben természetesen tudok segíteni. Több termékes webshop esetén a domaint és a tárhely szolgáltatást 1 évre ajándékba adom.

Természetesen. Amennyiben szükséges, 3 körös módosítást biztosítok egy-egy projekthez.

Persze. Amennyiben nincs szükséged a rendszeres karbantartásra, így a projekt lezárta után biztosítok a számodra egy videós oktató anyagot, ahol bemutatom hogyan tudod használni a felületet.

Kérj egy teljesen ingyenes ajánlatot álmaid projektjéhez.

Nagyon örülök, hogy itt vagy, és érdeklődsz a webshop készítés szolgáltatásom iránt. Az együttműködésünk lehetőségét, és az igényeid, ötleteid megismerését már izgatottan várom.

Amint kitöltöd és beküldöd az űrlapot, számíthatsz rá, hogy az üzeneted a lehető leghamarabb elér hozzám. Ígérem, hogy 48 órán belül válaszolni fogok, és készen állok, hogy elindítsuk ezt az izgalmas utazást.

Ne habozz, a ‘mesélj pár mondatban a projektedről’ részben tedd fel bátran a kérdéseidet vagy fogalmazd meg az elvárásaidat, ötleteidet a kért szolgáltatással kapcsolatban. Minél részletesebben megírod nekem a projekted, annál pontosabb ajánlatot tudok számodra készíteni. 

Üdvözlettel,

Dóri

Ajánlatkérés webshop készítésre